5 motive ca să apelezi la un nutriționist atunci când te apuci de slăbit

Îți dorești de ceva timp să slăbești? Cum stai la capilolul ”experimentat diete de pe net”? Nu știu care e răspunsul tău, dar vreau să îți recomand să apelezi la un specialist atunci când vrei să faci acele schimbări pozitive ce țin de alimentația ta.

5 motive ca să apelezi la un nutriționist atunci când te apuci de slăbit:

  • Dieta pentru slăbit prevede un regim cu deficit caloric, însă aceasta nu înseamnă că se permite să mâncăm ce ne pare și să calculăm doar caloriile. O dietă echilibrată prevede o proporție corectă de proteine, grăsimi și carbohidrați care se calculează pentru fiecare persoană în parte. Sunt persoane care urmează diete promovate pe internet, obțin rezultate dar la un moment dat observă anumite dereglări în organism: constipații, slăbirea funcționării ficatului, pancreatite, aciditate mărită, nivel de uree ridicat. Nutriționistul te va ajuta să slăbești fără să ai astfel de efecte nedorite asupra sănătății.
  • Regimul de slăbit trebuie să includă și alimente/combinații care vor ajuta să ne rezolvăm și anumite probleme de sănătate ( scaun neregulat, pancreatite, hiperaciditate stomac ș.a.). Dacă nu vom lua în considerație aceste particularități ale digestiei noastre, atunci degeaba vom pierde timp calculând calorii. De asemenea, sunt persoane ce au disfuncții ale glandei tiroide, au retenție de apă sau alte afecțiuni ce vor face ca kg-le să se adune fără a mânca prea mult. Din acest motiv, este foarte important ca fiecare persoană să fie abordată individual.
  • Un regim de slăbit trebuie în primul rând să fie sănătos, adică să poată fi urmat și de o persoană ce nu are scop de a slăbi dar cu ajustarea nivelului de calorii. Acesta va urmări să respecte combinațiile sănătoase, periodicitatea meselor, păstrarea nivelului de sațietate și să cuprindă diferite categorii de alimente.
  • Un regim făcut de nutriționist va asigura și o digestie ușoară, ceea ce va avea ca ”efecte adverse” dispariția în timp a crizelor de pancreatită, de hiperaciditate, indigestii, gaze, balonări. Într-un cuvânt, un regim alimentar echilibrat este creat nu doar cu scop de slăbit, dar și cu scop de tratament.
  • Apelând la un nutriționist, vei aduce garantat schimbări în alimentația ta. Vei învăța retețe noi, vei aduna pe rafturile de la bucătărie cereale, semințe, nuci pe care nu veai obiceiul să le consumi anterior. Vei învăța ce dulciuri să consumi, care sunt grăsimile sănătoase pe care le poți consuma fără frică și vei descoperi surse de proteină noi ca să nu mai fii nevoită să mănânci kg de piept de pui pentru a-ți lua doza de proteină.

Am să te însoțesc cu drag pe parcursul drumului tău spre sănătatea ce ți-o dorești. Detalii despre servicii găsești aici .

Vei obține rezultate și mai frumoase atunci când pe lângă alimentația echilibrată vei practica și sport. Iar ca rezultatele să apară mai rapid, e bine să-i dai o mână de ajutor corpului tău să se trezească prin detoxifierea limfatică.

Noi ne-am gîndit să reluăm proiectul de slăbit în grup SILUETA PERFECTĂ ÎN 10 SĂPTĂMÂNI pentru a te ajuta să obții silueta ce ți-o dorești de mult timp! Acest proiect va combina alimentația sănătoasă, practicarea sportului și procedurile de detoxifiere limfatică! Dăm START-ul din 10 februarie!

Dacă îți dorești să afli mai multe detalii despre proiect, poți accesa pagina evenimentului aici .

 

Urmărește pe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *